NL ENG FR

Fokprogramma

Stoeterij Het Gouden Bit verwacht

CRISTAL CLEAR v/h GOUDEN BIT Z

Merrie - 2018

Hippomundo
CORNET OBOLENSKY Clinton Corrado I Cor de la Bryère
Soleil
Urte Masetto
Ohra
Rabanna van Costersveld Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Holivea van Costersveld Randel Z
Gudula O
FASHION GIRL BY CATWALK Diamant de Semilly Le Tot de Semilly Grand Veneur
Venue du Tot
Venise des Cresles Elf III
Miss des Cresles
Quality by Picobello Voltaire Furioso II
Gogo Moeve
Goedi Fleuri du Manoir
Berlinde

CORNET OBOLENSKY

www.hippomundo.com/pedigree/performance/44537
www.horsetelex.nl/horses/pedigree/34480

  

In de 30-dagen-test kreeg deze CLINTON X HEARTBREAKER combinatie  een 9.24 voor het springen en 10 voor het vrijspringen.Onder het zadel van Marco KUTSCHER kwalificeerde hij zich voor de finale van het Bundeschampionat en namen ze succesvol deel aan de zwaarste parcoursen ter wereld.

Uit de eerste jaargang zonen van Cornet Obolensky werden de tophengsten Cristallo I, Cornado met Marcus Ehning, en Conte Bellini (Wereldbekerfinale in Göteborg in 2013) goedgekeurd evenals CORNET D’AMOUR van Daniel Deusser (2013 Duits kampioen, 4° Europees kampioenschap).Hij staat als jongste hengst ooit in de top drie van beste springverervers ter wereld ( in de top 4 van de World Cup finale waren er drie zonen van Cornet) en ook in Warendorf bewijst hij zijn enorme invloed op de springpaarden-fokkerij.

Breedingnews.com maakt jaarlijks een ranglijst voor vaders van geveilde paarden. Cornet Obolensky staat, zoals te verwachten was, in 2016 bovenaan met een totaal van 1.223.096 euro voor 69 geveilde nakomelingen.

 

 X

FASHION GIRL BY CATWALK

www.hippomundo.com/pedigree/performance/325778
www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1785083

  

Langs moeders kant vinden wij met DIAMANT DE SEMILLY de beste genen van het Franse springbloed terug. Zijn vader LE TOT DE SEMILLY is één van de beste 10 vaderfiguren van alle leeftijdcategoriëen in Fontainebleau. Via Elf III vinden we het bloed van IBRAHIM terug, die een belangrijk aandeel heeft in de bloedvoering van bijna alle grote Franse hengsten. In 2002 bereikte Diamant de Semilly zijn topniveau :  wereldkampioen met het Franse team en kampioen van Frankrijk. Hij bevestigde in 2003 met zilver op het Europees kampioenschap. In 2005 won hij de CSI*** van Saint-Lô en Caen en in 2006 de CSI**** in Luik. Hij sloot het jaar 2015 af als de nummer één van de WBFSH ranking.
De moeder van Fashion Girl draagt het bloed van VOLTAIRE, geboren uit de prestatie-combinatie van Furioso Ii X Gotthard, een begrip in de Duitse sportpaardenfokkerij . Voltaire zelf heeft zijn sporen verdiend in de internationale springsport met Jos Lansink en staat hoog op de World Breeding Ranking dankzij de prestaties van talrijke interna-tionaal presterende nakomelingen : Finesse, Play it Again, Concorde, Kahlua, Kannan, en vele anderen. Voltaire heeft vele goedgekeurde zonen in heel Europa, waarvan verschillende keurings- en verrichtingskampioenen.

Fashion Girl By Catwalk had een sportieve carrière met Gilles Detry (BEL) op ISJ-1.30m  niveau.