NL ENG FR

Fokprogramma

Stoeterij Het Gouden Bit verwacht

BELLISSIMO v/h GOUDEN BIT Z

Hengst - 2021

BALTIC QUALITY (Baltic de la Vie) Baloubet du Rouet Galoubet A Almé Z
Mesange du Rouet Starter
Badine
Hera XIX Lord Ladykiller xx
Viola
Artane Romino
Partane
JELISSA van 't Haantjen Cooper v/d Heffinck Caretino Caletto II
Isidor
Erle Landlord
Zisterne
Regina Clinton Corrado I
Urte
Signorita Joost
Olanda

 BALTIC QUALITY

(Baltic de la Vie)

https://www.hippomundo.com/nl/pedigree/performance/719184-baltic-quality
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1871077/baltic-de-la-vie

Baltic Quality komt  uit Hera XIX die het zeer aparte en unieke bloed van LORD (Ladykiller xx) voert.  Zij is de moeder van COLORE (1.60m met Hans-Dieter Dreher) en COLORA (1.50m met Theo Genn alsook de Holstein sensatie 2019 Corfu de la Vie.

Zijn vader BALOUBET DU ROUET  was Olympisch kampoen in Athene 2014 met Rodrigo Pessoa en won drie opeenvolgende wereldbekers.

X

JELISSA VAN T HAANTJEN

www.horsetelex.com/horses/pedigree/423659
www.hippomundo.com/pedigree/performance/36072

Haar vader COOPER VAN DE HEFFINCK presteerde zelf op 1SJ 1.60 niveau.

Zijn vader CARETINO, die via Caletto II het COR DE LA BRUYÈRE bloed voert, geldt in Holstein als een van de tophengsten van het Holsteiner Verband. Cooper komt uit de befaamde moederstam 504 met internationale springpaarden zoals OPERETTE LA SILLA en Candy. De vader van zijn moeder is Landlord die met Rodrigo Pessoa internationaal doorbrak.

Haar vader langs moeders kant is CLINTON, een fenomeen in de internationale springsport onder Dirk De-meersman en tevens in de fokkerij. De Corrado I-zoon nam deel aan de Olympische Spelen in Athene 2004, won de Grote Prijs van Lummen en werd tweede in zowel de Grote Prijs als de Nations Cup van CHIO Aken. Clintons kwaliteiten zijn te herleiden naar zijn vader, de stempelhengst Corrado I (v. COR DE LA BRUYÈRE) en zijn grootvader Masetto, die het bloed van Moltke en Cottage Son in zich verenigd heeft.
In de fokkerij is Clinton ongeëvenaard als vader van meer dan 50 goedgekeurde hengsten, waaronder de KWPN-gekeurde ELDORADO VAN DE ZESHOEK TN en natuurlijk de nu al legendarische topvererver CORNET OBOLENSKY, die onder Marco Kutscher op het hoogste niveau sprong en derde staat op de WBFSH-ranking voor springpaardenleveranciers.

De grootmoeder van Jelissa is daarenboven een dochter van de alomgekende JOOST