NL ENG FR

Fokprogramma

Stoeterij Het Gouden Bit verwacht

CARESSA v/h Gouden Bit Z

Merrie - 2020

Hippomundo
CORFU DE LA VIE Cumano Cassini I Capitol I
Wisma
Chanell II Landgraf I
Weisse Dame
Hera XIX Lord Ladykiller xx
Viola
Artane Romino
Partane
CALICE DE LA VIE Clarimo Ask Clearway Capitol I
Wodka II
Wisma Caletto II
Prisma
Nimfe de la Vie Numero Uno Libero H
Jolanda
Samsara Spartan
Pia

 Caressa v/h Gouden Bit Z X

CORFU DE LA VIE

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1871078/corfu-de-la-vie/?levels=6&only_levels=1
https://www.hippomundo.com/nl/stallion/horse/424-corfu-de-la-vie

CORFU DE LA VIE is een CUMANO zoon waarvan de faam niet alleen geldt op sportief vlak maar ook als vererver. De kwaliteiten die hij doorgeeft op sportief vlak vinden hun oorsprong zowel in zijn vader CASSINI I als in zijn moederlijn. De merriestam 318 heeft een zeer hoge betrouwbaarheidscore als het over het fokken van springpaarden betreft: deze moederlijn gaat o.a. terug op WEISSE DAME, de befaamde Caletto II dochter.

Maar CORFU DE LA VIE beschikt ook over een eigen ijzersterke moederlijn : Hera XIX die het bloed van LORD (Ladykiller XX) draagt. Zij gaf 8 sportpaarden die op 1.50 -1.60 presteerden waaronder COLORE 1 (1.60 met Hans-Dieter Dreher en COLORA (1.50 met Theo Glenn).

Door de combinatie van deze uitmuntende vader en moederlijn is CORFU DE LA VIE zeker een uiterst beloftevolle jonge hengst !

X

CALICE DE LA VIE

https://www.hippomundo.com/nl/pedigree/genealogy/690271-calice-de-la-vie/5
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1735973/calice-de-la-vie/?levels=5&only_levels=1

CALICE DE LA VIE is een dochter van CLARIMO ASK die de uitmuntende sportgenen van Capitol I en II verenigt. Onder Rolf-Goran Bergtsonn scoorde CLARIMO ASK op internationaal niveau hoge toppen. Zijn moederlijn is ook sterk : Wisma gaf Cassini I, de meest gevraagde hengst in Holstein, en Cassini II. Zijn grootmoeder Wodka II gaf naast de gekende Clearway ook Conway I en II.
Clarimo zelf heeft in 2019 reeds 23 als dekhengst goedgekeurde zonen.

CALICE DE LA VIE beschikt ook over een uitmuntende moederlijn.
Haar moeder, Nimfe de la Vie Z, is een dochter van NUMERO UNO die onder Marco Kutscher internationale prijzen op 1.60 m sprokkelde. Zij is een dochter van de volle zus van Stakkato (1.60) en tevens de zus van Barbie Girl die de moeder is van de dekhengst Messenger (1.60).
Een andere zus van Nimfe de la Vie, Silvana de la Vie springt op internationaal niveau 1.40m
Daarnaast is zij ook de zus van de volgende goedgekeurde hengsten : For Heros de Hus, Figaro de la Vie, Bolero de la Vie (1.60), Casco de la Vie en Scorpio de la Vie !