NL ENG FR

Te koop

De Gouden Toekomst

CASALL ASK

Hengst - 2018

HippomundoHorseTelex
Caretino Caletto II Cor de la Bruyère Rantzau xx
Quenotte
Deka Consul
Okonomie
Isidor Metellus Marinus
Nachblütte
Corbala Aldato
Unna
Kira XVIII Lavall I Landgraf I Ladykiller XX
Warthburg
Madam Sacramento Song xx
Griet
Maltia Raimond Ramzes AA
Infra
Duldige Korenbleem xx
Zulia

Met zijn 18 jaar was Casall nog steeds topfit. Dat bewees de zoon van CARETINO door in Hamburg op overtuigende wijze zijn allerlaatste Grand Prix te winnen naast de tientallen successen op 5* niveau ! Het werd zijn tiende Global Champions Grand Prix.

Hij heeft ook meer dan 80 goedgekeurde zonen in verschillende stamboeken. Ook als springpaardenleverancier kan men niet om Casall heen. Ruim twintig van zijn kinderen lopen op Grand Prix-niveau : Casello (Ludger Beerbaum), Chesall Zimequest ( Simon Delestre), KWPN-hengst Alicante (Jerome Guery),  Powerplay (Eric Lamaze), …


Zijn vader CARETINO heeft zelf internationaal gesprongen met Bo Kristoffersen en Ludger Beerbaum. Caretino is een zoon van de topvererver CALETTO II die te boek staat als een plusvererver van COR DE LA BRUYÈRE. Internationale toppers van Caletto II zijn o.a. Operetta la Silla (Jan Tops) en Classic Touch (Ludger Beerbaum/Ralf Schneider).

Langs moeders kant vinden we LANDGRAF I als de meest succesvolle vader van Holstein. In Duitsland alleen bedraagt de winst van zijn nageslacht bijna 5 miljoen, 1/4 van zijn afstammelingen zijn geregistreerd als succesvolle wedstrijdpaarden.