NL ENG FR

Fokprogramma

Stoeterij Het Gouden Bit verwacht

CIERA v/h Gouden Bit Z

Merrie - 2022

CONRAD QUALITY Z Connor Casall Ask Caretino
Kira XVII
Korrada S Cor de la Bruyère
Soleil
La Corofina Corrado I Cor de la Bryère
Soleil
Valeska IV Fernando I
Option
JELISSA van 't Haantjen Cooper v/d Heffinck Caretino Caletto II
Isidor
Erle Landlord
Zisterne
Regina Clinton Corrado I
Urte
Signorita Joost
Olanda

CONRAD QUALITY Z

https://www.hippomundo.com/nl/pedigree/breeding/715596-conrad-quality-zhttps://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2016593/conrad-quality-z

CONRAD QUALITY Z beschikt een zeer interessante bloedlijnen en is een 4 x 4 inteelt op CORRADO I (1.60m). Hij is een zoon van CONNOR (Casall Ask - 1.60m) uit La Corofina (CORRADO I -1.60m), en werd goedgekeurd tijdens de Wereldkampioenschappen voor jonge paarden op Zangersheide 2018.

CONNOR, de vader van Conrad Quality Z is een zoon van de tophengst CASALL ASK (1.60m) uit de volle zus van de legende CORRADO I (1.60m). Connor begon zijn carrière in Holstein maar werd verkocht aan Frankrijk. Met zijn oudste nakomelingen stond Connor volgens de Hippomundo Rankings (voor hengsten met nakomelingen maximaal 8 jaar oud) op 10/10/2018 al op de derde plaats .. 

LA COROFINA, de moeder van Conrad Quality Z, is de volle zus van Corofino I (1.60m).
Zij gaf reeds succesvolle nakomelingen op het hoogste sportniveau :
- ABC Panama: 1.50m
- Barbou du Ruet: 1.55m
- Zara 104: 1.60m

 

X

JELISSA VAN T HAANTJEN

www.horsetelex.com/horses/pedigree/423659
www.hippomundo.com/pedigree/performance/36072

Haar vader COOPER VAN DE HEFFINCK presteerde zelf op 1SJ 1.60 niveau.

Zijn vader CARETINO, die via Caletto II het COR DE LA BRUYÈRE bloed voert, geldt in Holstein als een van de tophengsten van het Holsteiner Verband. Cooper komt uit de befaamde moederstam 504 met internationale springpaarden zoals OPERETTE LA SILLA en Candy. De vader van zijn moeder is Landlord die met Rodrigo Pessoa internationaal doorbrak.

Haar vader langs moeders kant is CLINTON, een fenomeen in de internationale springsport onder Dirk De-meersman en tevens in de fokkerij. De Corrado I-zoon nam deel aan de Olympische Spelen in Athene 2004, won de Grote Prijs van Lummen en werd tweede in zowel de Grote Prijs als de Nations Cup van CHIO Aken. Clintons kwaliteiten zijn te herleiden naar zijn vader, de stempelhengst Corrado I (v. COR DE LA BRUYÈRE) en zijn grootvader Masetto, die het bloed van Moltke en Cottage Son in zich verenigd heeft.
In de fokkerij is Clinton ongeëvenaard als vader van meer dan 50 goedgekeurde hengsten, waaronder de KWPN-gekeurde ELDORADO VAN DE ZESHOEK TN en natuurlijk de nu al legendarische topvererver CORNET OBOLENSKY, die onder Marco Kutscher op het hoogste niveau sprong en derde staat op de WBFSH-ranking voor springpaardenleveranciers.

De grootmoeder van Jelissa is daarenboven een dochter van de alomgekende JOOST.