NL ENG FR

Fokprogramma

Stoeterij Het Gouden Bit verwacht

FOR PLEASURE

Hengst - 2018

HippomundoHorseTelex
Furioso II Furioso xx Precipitaton xx Hurry On xx
Double Life xx
Maureen xx Son-in-Law xx
St - Prisca xx
Dame de Ranville Talisman Le Royal
Kreole
Que je suis Bel Lord Orange
Komedie
Gigantin Grannus Graphit Grande
Frutana
Odessa Ozean
Gitta
Gldi Goya Gotthard
Doma
Fortuna Fernjäger
Winzerflocke

Hij is winnaar van meerder Duitse, Internationale Grand Prix en Wereldbekerwedstrijden en was ook verschillende keren “Mannschaft Europameister” en “Olympia - Mannschaftgold medaille gewinner”. Hij won 2x Olympisch en 3x Europees goud. Zowel onder Lars Nieberg als onder Marcus Ehning acteerde hij op het allerhoogste niveau.

Hij is de meest succesvolle springhengst aller tijden die € 3 miljoen won ; hij heeft reeds meer dan 18 goedgekeurde zonen zoals FORRESTER, hengst van het jaar in Oldenburg 2003, FOR JOY, FOR FUTURE.

Met een pedigree als FURIOSO-GRANNUS en daarbij de GOTTHARD-zoon Goya is dergelijk resultaat niet verrassend. Integendeel!

 

Op fokgebied is For Pleasure ook een uitzonderlijke hengst met zeer goede nakomelingen: de winnaar van vier gouden teammedailles staat met een International Progency Value van 734,99 boven Baloubet du Rouet , Cornet Obolenksy en Balou du Rouet . Daarvan getuigen o.a. For Keeps met Lars Nieberg, Farina met René Tebbel, For Fun onder Marcus Ehning, For Joy van ’t Zorgvliet (Kevin Staut),  Flora de Mariposa (Pénélope Leprévost), Epleaser van ’t Heike (Christian Ahlmann).