NL ENG FR

Fokprogramma

Stoeterij Het Gouden Bit verwacht

HOLD ON Z 2017

Hengst - 2017

HippomundoHorseTelex
HEAVY METAL Eldorado van de Zeshoek Clinton Corrado I
Urte
Bijou Orai Toulon
Ramourai
Whisper Queen Numero Uno Libero H
Jolanda
KIckyqueen Voltaire
Firstlady
FASHION GIRL BY CATWALK Diamant de Semilly Le Tot de Semilly Grand Veneur
Venue du Toit
Venise des Cresles Elf III
Miss des Cresles
Quality by Picobello Voltaire Furioso II
Gogo Moeve
Goedi Fleuri du Manoir
Berlinde

HOLD ON Z

Te koop !

www.hippomundo.com/pedigree/performance/820467
www.horsetelex.nl//horses/pedigree/1929134

HEAVY METAL

Zijn vader, HEAVY METAL is een zoon van Eldorado van de Zeshoek uit de volle zus van Tyson.
De vader van Eldorado, CLINTON,  heeft zelf een indrukwekkende carrière als internationaal springpaard en sportpaardenvererver ( Cornet Obolensky !)
De moeder van Heavy Metal is een dochter van NUMERO UNO en een volle zus van toppaard Tyson, succesvol op het hoogste niveau met tal van overwinningen in Grote Prijzen, Wereldbekers en Nations Cups.Na een succesvolle sportcarrière onder Europees kampioen MARCO KUTSCHER heeft de tot keur verklaarde Numero Uno zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende hengsten in de fokkerij. 

X

FASHION GIRL BY CATWALK  

Langs moeders kant vinden wij met DIAMANT DE SEMILLY de beste genen van het Franse springbloed terug. Zijn vader LE TOT DE SEMILLY, was een legende in Frankrijk, één van de beste 10 vaderfiguren van alle leeftijdcategorieën in Fontainebleau. Via Elf III vinden we de lijn van IBRAHIM terug, die een belangrijk aandeel heeft in de bloedvoering van bijna alle grote Franse hengsten.

De moeder van Fashion Girl by Catwalk draagt het bloed van VOLTAIRE, geboren uit de prestatie-combinatie van FURIOSO II die vele goedgekeurde zonen en internationale springpaarden gaf X GOTTHARD, een begrip in de Duitse sportpaardenfokkerij . Voltaire zelf heeft zijn sporen verdiend in de internationale springsport met Jos Lansink en staat hoog op de World Breeding Ranking dankzij de prestaties van talrijke internationaal presterende nakomelingen : internationale springpaarden als FINESSE, PLAY IT AGAIN, ALTAIRE, CONCORDE, DANTE, SPECIALE, HELIOS, KAHLUA, KANNAN, LIMMETAIR, LEXICON en vele anderen. 

FASHION GIRL BY CATWALK heeft een sportieve carrière gekend met GILLES DETRY op ISJ-1.30m niveau