NL ENG FR

Te koop

De Gouden Toekomst

JELISSA van 't Haantjen

Merrie - 2011

HippomundoHorseTelex
COOPER VAN DE HEFFINCK Caretino Caletto II Cor de la Bryère
Deka
Isidor Metellus
Corbala
Erle Landlord Landgraf I
Girane
Zisterne Athlet Z
Lyrik
Regina Clinton Corrado I Cor de la Bryère
Soleil
Urte Masetto
Ohra
Signorita Joost Consul
Ulana
Olanda Wagner
Wilma

JELISSA VAN T HAANTJEN

www.horsetelex.com/horses/pedigree/423659
www.hippomundo.com/pedigree/performance/360725

  

Haar vader COOPER VAN DE HEFFINCK presteerde zelf op 1SJ 1.60 niveau.

Zijn vader CARETINO, die via Caletto II het COR DE LA BRUYÈRE bloed voert, geldt in Holstein als een van de tophengsten van het Holsteiner Verband. Cooper komt uit de befaamde moederstam 504 met internatio-nale springpaarden zoals OPERETTE LA SILLA en Candy. De vader van zijn moeder is Landlord die met Rodrigo Pessoa internationaal doorbrak.

Haar vader langs moeders kant is CLINTON, een fenomeen in de internationale springsport onder Dirk De-meersman en tevens in de fokkerij. De Corrado I-zoon nam deel aan de Olympische Spelen in Athene 2004, won de Grote Prijs van Lummen en werd tweede in zowel de Grote Prijs als de Nations Cup van CHIO Aken. Clintons kwaliteiten zijn te herleiden naar zijn vader, de stempelhengst Corrado I (v. COR DE LA BRUYÈRE) en zijn grootvader Masetto, die het bloed van Moltke en Cottage Son in zich verenigd heeft.

In de fokkerij is Clinton ongeëvenaard als vader van meer dan 50 goedgekeurde hengsten, waaronder de KWPN-gekeurde ELDORADO VAN DE ZESHOEK TN en natuurlijk de nu al legendarische topvererver CORNET OBOLENSKY, die onder Marco Kutscher op het hoogste niveau sprong en derde staat op de WBFSH-ranking voor springpaardenleveranciers.

De grootmoeder van Jelissa is daarenboven een dochter van de alomgekende JOOST

Een zoon van Jelissa, DREAM ABOUT ME Z (2018 - Dominator Z) ,  werd verkocht naar de USA. Hij nam nu deel aan de IRISH BREEDER CLASSIC.