NL ENG FR

Fokprogramma

Stoeterij Het Gouden Bit verwacht

PIECE OF CAKE v/h Gouden Bit Z

Merrie - 2020

Hippomundo
PRESTIGE v/h KLUIZEBOS Hallifax v/h Kluizebos Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Dalida van de Heffinck Fetiche Du Pas
Ovanna van de Heffinck
Franziska Corrado I Cor de la Bruyère
Soleil
Urte Masetto
Ohra
JELISSA van 't Haantjen Cooper v/d Heffinck Caretino Caletto II
Isidor
Erle Landlord
Zisterne
Regina Clinton Corrado I
Urte
Signorita Joost
Olanda

PIECE OF CAKE v/h Gouden Bit Z 

PRESTIGE van het KLUIZEBOS

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1969494/prestige-van-het-kluizebos/?levels=6&only_levels=1https://www.hippomundo.com/nl/pedigree/genealogy/813763-prestige-van-het-kluizebos/4

PRESTIGE van het KLUIZEBOS heeft als vader de n°1 van de wereld HALIFAX van het KLUIZEBOS en als moeder de volle zus van CLINTON die tevens de moeder is van PKZ CONTACT van de HEFFINCK (1.55m).

Op de sprong resulteert dit in veel vermogen met een enorme elektriciteit , kortom juist dat wat een modern sportpaard nodig heeft de dag van vandaag !

X

JELISSA VAN T HAANTJEN

www.horsetelex.com/horses/pedigree/423659
www.hippomundo.com/pedigree/performance/360725

Haar vader COOPER VAN DE HEFFINCK presteerde zelf op 1SJ 1.60 niveau.

Zijn vader CARETINO, die via Caletto II het COR DE LA BRUYÈRE bloed voert, geldt in Holstein als een van de tophengsten van het Holsteiner Verband. Cooper komt uit de befaamde moederstam 504 met internatio-nale springpaarden zoals OPERETTE LA SILLA en Candy. De vader van zijn moeder is Landlord die met Rodrigo Pessoa internationaal doorbrak.

Haar vader langs moeders kant is CLINTON, een fenomeen in de internationale springsport onder Dirk De-meersman en tevens in de fokkerij. De Corrado I-zoon nam deel aan de Olympische Spelen in Athene 2004, won de Grote Prijs van Lummen en werd tweede in zowel de Grote Prijs als de Nations Cup van CHIO Aken. Clintons kwaliteiten zijn te herleiden naar zijn vader, de stempelhengst Corrado I (v. COR DE LA BRUYÈRE) en zijn grootvader Masetto, die het bloed van Moltke en Cottage Son in zich verenigd heeft.
In de fokkerij is Clinton ongeëvenaard als vader van meer dan 50 goedgekeurde hengsten, waaronder de KWPN-gekeurde ELDORADO VAN DE ZESHOEK TN en natuurlijk de nu al legendarische topvererver CORNET OBOLENSKY, die onder Marco Kutscher op het hoogste niveau sprong en derde staat op de WBFSH-ranking voor springpaardenleveranciers.

De grootmoeder van Jelissa is daarenboven een dochter van de alomgekende JOOST